Kiemelt ajánlatok

Balogh-Szatmári Kúria

Puskás Vendégház és Családi Pince

Életfa vendégház

Szalóki Üdülőház

Garzó Tanya Vendégház

Spirit Apartman

Kőtenger Panzió

Margaréta Apartman Ház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Elisabeth apartman

Két Jóbarát Apartmanház

Platán Panzió

Csali Vendégház Tisza-tó

Fekete Macska Panzió

Bónom-zugi nyaraló

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Hanga Vendégház

Legénd Üdülőfalu

Fehérárnyék Vendégház

Vas megye, 9725 Cák, Hegyalja utca 75.

Új építésű szálláshely, 2 szobával, nagy konyhával, fürdõszobával, kerttel, háziállatokkal, az Alpokalján fekvő, csendes falucskában

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Fehér Csabáné
Telefon: +36-94/361878
Mobil: 06-20/246-0180
E-mail cím: feherarnyek@gmail.com
Weboldal: fehervendeghaz.atw.hu

Szálláshely bemutatása:

Kõszeg mellett az Alpokalján fekvő, csendes falucskában, Cákon, különálló, új építésű, 2 szobás, nagy konyhás, fürdõszobás falusi szálláshely 4-6 fõnek egész évben kiadó.

Szolgáltatások:
- ágynemű biztosított
- hűtőszekrény, jól felszerelt konyha
- fedett kerti pihenő
- szalonnasütés, grillezés
- háziállatok (baromfi, tehén), háztáji gazdaság bemutatása
- helyi termékek
- idegenvezetés

Környék, programlehetőségek:

Cák Kõszegtõl 7, Rohonctól 11, Bükfürdõtõl 28, Szombathelytõl 20 km-re található, közvetlenül a Kõszegi-hegység Dél-nyugati lábánál, a Gesztenyés-patak két oldalán.

A falu mögött húzódó szélvédett dombon szép környezetben található a Cáki Pincesor. Épületei közül 1960-as években még több mint 20 õrizte eredeti formáját és szerkezetét. Napjainkban 9 áll mûemléki védettség alatt.

További érdekesség a falu határában látható kõfejtõ, ahol egykoron a híres követ, a Cáki konglomerátumot bányászták, mely helyben és megyeszerte egyaránt kedvelt építõanyag volt.

A bánya szomszédságában az erdõ szélén, a Cáki-patak partján, forrás mellett szalonnasütõ-fõzõ helyes, boronafalas esõbeállóval ellátott szabadidõpark található. A helyszín a hegyes-völgyes-erdõs túrák kedvelt kiinduló pontja. A településen áthalad a Kõszeget Rohonccal összekötõ Írottkõ-Natúrpark Kerékpárút, lehetõséget biztosítva a terület megismerésére a kerékpározás szerelmeseinek is.

A Kõszeget Rohonccal összekötõ közútmellett található hangulatos, melegkonyhás étterem, a Cáki Csikó Csárda egész évben helyi étel-specialitásokkal várja vendégeit. A községben biztosított a rendszeres orvosi ellátás, és a mobilpostai szolgálat is. A vegyes bolt, valamint a hagyományos italbolt a falu központjában található.

A környéken több fürdõzési lehetõség: Bükfürdõ 28 km, Rohonc 12 km, Léka 12 km, Óvár 16 km, Locsmánd 23 km, Tarcsafürdõ 30 km.


   


Vissza a kereséshez »